23 października 2024
Wózek gastronomiczny, gotowy vs. spersonalizowany – co wybrać? Wózki gastronomiczne zyskują coraz większą popularność wśród przedsiębiorców, którzy chcą prowadzić mobilny biznes gastronomiczny lub rozszerzyć swój […]
28 grudnia 2020
Historia mobilnej gastronomii w Polsce Nie jest znana dokładna data, w której pierwszy food truck wyjechał na drogę, ale już dziś można z pewnością stwierdzić, że […]
28 grudnia 2020
Czym kierować się przy wyborze konserwatora do lodów? Mobilna gastronomia to szansa na świetnie prosperujący biznes. Szczególnie widać to latem, gdy do rowerów gastronomicznych i food […]
28 grudnia 2020
Jak wybrać producenta konserwatorów do lodów? Sprzedaż lodów to nadal najbardziej popularna odsłona, w której ujrzeć można rowery i food trucki. W czasie lata jest to […]
7 grudnia 2020
Jakie są rodzaje pojazdów gastronomicznych? Od kilku lat w Polsce są popularne pojazdy gastronomiczne różnego typu. Gdziekolwiek się nie pojawiają, przyciągają uwagę swoim oryginalnym wyglądem. Ludzie […]
7 grudnia 2020
Jak mobilna gastronomia odmienia miasta? Mobilna gastronomia od kilku lat jest obecna w polskich miastach i na stałe wpisała się już w ich krajobraz. Kultura kupowania […]
7 grudnia 2020
Skąd wziąć pojazd do mobilnej gastronomii? Planujesz rozpoczęcie nowego biznesu? Chcesz spróbować swoich sił w gastronomii albo zwiększyć zakres usług w swojej firmie? Jeżeli odpowiedź na […]
7 grudnia 2020
Dlaczego inwestycja w mobilną gastronomię jest lepsza od własnej restauracji? Prowadzenie własnego biznesu gastronomicznego to dla wielu osób największe marzenie. Nie każdy ma jednak możliwości, by […]
7 grudnia 2020
Pomysł na biznes – wózek z hot-dogami Jest wiele osób, które chciałyby otworzyć swój gastronomiczny biznes, ale nie ma na to wystarczających środków. Wysoki czynsz, opłacenie […]
7 grudnia 2020
Parkowanie w mieście a rowery i wózki gastronomiczne Duże miasta to lokalizacje, w których co chwilę można natrafić na rower lub wózek gastronomiczny. To właśnie tutaj, […]