ROWERY GASTRONOMICZNE
Projektując nasze rowery gastronomiczne skupiamy się przede wszystkim na jakości, ergonomii i wyglądzie. Jesteśmy na bieżąco z nowinkami technologicznymi na rynku. Mamy stały kontakt z osobami prowadzącymi mobilne gastronomie, jak i nowymi klientami. Dzięki temu jesteśmy w stanie odpowiedzieć na wszystkie potrzeby i zaproponować najefektywniejsze rozwiązania. Projektując nasze riksze gastronomiczne łączymy świetny wygląd, jakość i ergonomię w celu uzyskania produktu najlepszej jakości.
Jak działają rowery gastronomiczne?
Rower gastronomiczny jest kompletnie wyposażonym mobilnym urządzeniem, przystosowanym do serwowania produktów typu street food. Ze względu na wymogi sanepidu stawiane gastronomii, jest on zaopatrzony we wszystkie urządzenia niezbędne do utrzymania odpowiedniego poziomu higieny.
Na wyposażeniu rowerów gastronomicznych są dwukomorowy zlew, a także zbiorniki na ciepłą, zimną oraz brudną wodę. Do jej podgrzewania służy bojler, a zasilanie instalacji grzewczej i oświetlenia zapewniają dwa akumulatory AGM. Dzięki nim rower do gorących napojów i mrożonych deserów może funkcjonować nieprzerwanie przez 10 godzin. Wózki tego typu są wyposażone w blat ze stali nierdzewnej dopuszczonej do kontaktu z żywnością. Jednocześnie riksza gastronomiczna jest mobilna i ma niewielkie rozmiary, dzięki którym można ją parkować przed lokalem lub w każdym innym miejscu.
Rowery gastronomiczne – zalety
Oferta rowerów gastronomicznych pozwala na wybór optymalnego rozwiązania do prowadzenia sprzedaży ulicznej. Wózki gastronomiczne mają wiele zalet, wśród których można wymienić:
-
mobilność,
-
niewielkie rozmiary,
-
miejsce na produkty do przygotowywania posiłków,
-
wysoką trwałość i przystosowanie do pracy w trudnych warunkach środowiskowych,
-
kompletne wyposażenie w sprzęt i akcesoria potrzebne do sprawnej obsługi klientów,
-
możliwość nieprzerwanej pracy przez 10 godzin,
-
ochronę przed deszczem i słońcem w postaci rozpinanego daszka,
-
bezpieczne serwowanie przekąsek i napojów z zachowaniem zasad higieny i BHP.
Rowery gastronomiczne – idealne wsparcie mobilnej gastronomii
Rowery gastronomiczne idealnie nadają się do sprzedaży mobilnej przekąsek i napojów. Są łatwe w prowadzeniu i w każdej chwili można je przemieścić do innej lokalizacji, zależnie od zainteresowania klientów czy pory dnia. Nasze produkty są też w pełni wyposażone w źródło zasilania, wodę i urządzenia potrzebne do przygotowania, przechowywania i serwowania konkretnych produktów. Sprawdź ofertę kompletnie wyposażonych wózków do lodów, kawy, hot-dogów oraz innych przekąsek i napojów. To rozwiązanie gwarantujące zyski dla mobilnego biznesu bez potrzeby uzupełniania wyposażenia czy inwestowania w dodatkowe akcesoria.
Mobilna gastronomia? Z rowerami od Foodbike to proste. Zobacz!
Rowery gastronomiczne do sprzedaży napojów
Nasze wózki gastronomiczne są w pełni przystosowane do sprzedaży mobilnej napojów zimnych i gorących. Te produkty są też wyposażone w kompletny zestaw urządzeń do podgrzewania czy mycia. Wózki mogą być wykorzystywane do dystrybucji lemoniady, piwa, świeżych soków czy napojów gazowanych.
Rowery gastronomiczne do sprzedaży kawy
Rower, który może być mobilną kawiarnią, powinien być zaopatrzony w ekspres – zasilany elektrycznie lub za pomocą gazu. Urządzenie trzeba dokupić oddzielnie. Wózki kawowe z naszej oferty mają kompletną instalację sanitarną, w skład której wchodzą dwa zlewy, zbiorniki na wodę czystą i brudną, wylewka wody oraz moduł grzewczy.
Rowery gastronomiczne do sprzedaży lodów
Mobilny rower gastronomiczny umożliwia też sprzedaż lodów w dowolniej liczbie smaków. Urządzenia są zaopatrzone w kuwety umieszczone w jednym lub dwóch poziomach. Mają też kompletne wyposażenie sanitarne.