WÓZKI GASTRONOMICZNE
W procesie projektowania naszych wózków gastronomicznych traktujemy priorytetowo trzy aspekty: wysoką jakość, ergonomię i prezencję pojazdów. Nieustannie śledzimy trendy, co sprawia, że oferowane przez nas pojazdy odpowiadają potrzebom klientów i posiadają najnowsze dostępne udogodnienia. Mamy stały kontakt z przedsiębiorcami, którzy prowadzą mobilne gastronomie oraz osobami, które dopiero wchodzą na ten rynek. Dzięki temu możemy zaproponować Klientom optymalne rozwiązania, skrojone na miarę ich potrzeb. Projektując mobilne wózki gastronomiczne pod szyldem naszej marki Foodbike łączymy designerski wygląd, trwałość i funkcjonalność w celu uzyskania produktu, z którego możemy być naprawdę dumni!
- DOPRACOWANA ESTETYKA
Pojazdy gastronomiczne Foodbike wyróżniają się ponadprzeciętną estetyką. Dzięki temu przyciągają uwagę i mogą łatwo stać się rozpoznawalną wizytówką firmy. Ważną częścią konstrukcji każdego wózka gastronomicznego jest daszek, który pełni funkcje praktyczne, ale też stanowi stylową ozdobę. Na dobór odpowiedniego modelu pozwala zróżnicowana kolorystyka. Można ją dopasować do rodzaju i miejsca serwowania cateringu, napojów czy lodów (z ang. street food). Na mobilne wózki gastronomiczne możemy nanieść napisy, grafikę czy logotyp, co pozwala naszym klientom lepiej wyróżnić i spersonalizować swoją markę. Możliwy jest też montaż oświetlenia LED i innych dodatków.
- WYSOKA JAKOŚĆ
Wózki z naszej oferty są wyjątkowo solidne, co sprawia, że zachowują świetną kondycję przez lata użytkowania. Decydują o tym zastosowane materiały, w tym najwyższej jakości stal nierdzewna – malowana proszkowo i odporna na korodowanie. Natomiast daszek jest szyty z wytrzymałego materiału, wybieranego przez klienta ze wzornika. Wózki są dostępne w wielu wariantach. Proponujemy modele odpowiednie do sprzedaży lodów, kawy i zimnych napojów.
- ERGONOMIA TO PODSTAWA
Każdy wózek gastronomiczny z naszej oferty jest skonstruowany tak, aby zapewniał komfort i ergonomię pracy. Pozwalają na to m.in. wygodne i łatwe w manewrowaniu kółka. W prowadzeniu wózka pomaga też specjalny uchwyt, a daszek tekstylny zapewnia ochronę przed słońcem. Zależnie od przeznaczenia, pojazd gastronomiczny ma też odpowiednie wyposażenie – zakrywane kuwety do lodów, elektryczno-gazowy ekspres do kawy, kosze czy dozownik napojów.
WÓZKI GASTRONOMICZNE ZE STALI NIERDZEWNEJ – GASTRONOMIA W PEŁNI MOBILNA
Wielu klientów docenia fakt, że nasze wózki gastronomiczne są mobilne. Nie oznacza to, że są w nieustannym ruchu i jeździ się nimi po ulicach przez cały dzień, ale do prowadzenia sprzedaży jedzenia czy napojów typu fast food wystarczają w zupełności. Są to konstrukcje mobilne o tyle, że można je wygodnie przetransportować z miejsca na miejsce kilka razy w sezonie. Dzięki mobilności wózek gastronomiczny można też np. w dzień wystawić na ulicę przed restauracją, a w nocy schować na zaplecze lokalu.
WÓZKI GASTRONOMICZNE JAKO MOBILNE LODZIARNIE
Jedną z naszych bestsellerowych propozycji są wózki gastronomiczne do lodów. Ich odpowiednie wyposażenie pozwala na sprzedaż zmrożonego przysmaku np. przy ulicy Starego Miasta, na nadmorskim deptaku czy w parku. To w tych miejscach spotyka się zazwyczaj sporo osób spragnionych ochłody w upalny dzień. Taka forma dystrybucji jest świetnym sposobem na dotarcie do jak największej liczby klientów, ale też na promocję firmy. Spersonalizowany wózek gastronomiczny z dobrze widocznym logo pozwoli przechodniom zapamiętać markę. Również właściciel stacjonarnej restauracji czy lodziarni może promować w ten sposób swoje lody oraz markę na zewnątrz. Sprzedawać można w ten sposób np. lody rzemieślnicze albo produkty znanej marki w ramach franczyzy.
WÓZEK DO SPRZEDAŻY LODÓW – 6 LUB 8 SMAKÓW
Mobilny wózek gastronomiczny doskonale nadaje się do sprzedaży lodów. Zależnie od modelu, pojazd jest wyposażony w 6 lub 8 kuwet z pokrywami, co pozwala na sprzedaż kilku smaków deseru. W utrzymaniu lodów w stanie zamrożenia podczas letnich upałów pomaga wbudowana chłodziarka z regulacją temperatury. Do jej zasilania zainstalowano pojemny akumulator. Wózki gastronomiczne do lodów mają też instalację sanitarną, dzięki czemu spełniają wymogi Sanepidu.
- WÓZEK DO LODÓW NA 6 SMAKÓW
Wózek gastronomiczny do lodów przystosowany do sprzedaży 6 smaków jest wyposażony w 10 okrągłych kuwet z pokrywami. Sześć z nich zostało umieszczonych na wyższym poziomie, z wygodnym dostępem produktów do sprzedaży. W dolnej części wózka umieszczono cztery kuwety na zapas.
- WÓZEK DO LODÓW NA 8 SMAKÓW
Konstrukcja wózka gastronomicznego przeznaczonego do dystrybucji 8 smaków lodów ma na wyposażeniu 14 kuwet - 8 w strefie dostępnej podczas sprzedaży i 6 w dolnym magazynie.
WÓZEK GASTRONOMICZNY DO KAWY
Wózki gastronomiczne mogą być przystosowane do sprzedaży kawy. Ich wyposażenie może stanowić ekspres elektryczno-gazowy, idealny do serwowania gorącego napoju również w miejscach oddalonych od sieci energetycznej. Kawowy wózek kelnerski sprawdzi się podczas plenerowego eventu, a także sprzedaży w parku lub na bulwarze. To rozwiązanie, które z pewnością zainteresuje wielu miłośników napojów kawowych.
AUTONOMICZNE POJAZDY GASTRONOMICZNE
Mobilne wózki gastronomiczne do sprzedaży street food są w pełni autonomiczne, czyli samowystarczalne. Konstrukcja, wyposażenie oraz system akumulatorów sprawiają, że można z nich prowadzić sprzedaż przez wiele godzin, bez potrzeby uzupełniania zapasów czy ładowania energii. Standardowe akumulatory wystarczają aż na 8 godzin pracy.
Chcesz zamówić wózek gastronomiczny mobilny, ale potrzebujesz dodatkowych informacji? Zapraszamy do kontaktu – z przyjemnością odpowiemy na każde Twoje pytanie związane z naszymi pojazdami przeznaczonymi do małej gastronomii!