WÓZEK GASTRONOMICZNY
Projektując nasze wózki gastronomiczne skupiamy się przede wszystkim na jakości, ergonomii i wyglądzie. Jesteśmy na bieżąco z nowinkami technologicznymi na rynku. Mamy stały kontakt z osobami prowadzącymi mobilne gastronomie, jak i nowymi klientami. Dzięki temu jesteśmy w stanie odpowiedzieć na wszystkie potrzeby i zaproponować najefektywniejsze rozwiązania. Projektując nasze wózki gastronomiczne łączymy świetny wygląd, jakość i ergonomię w celu uzyskania produktu najlepszej jakości.
DOPRACOWANA ESTETYKA
Wózki gastronomiczne Foodbike charakteryzują się wysoką estetyką. Dzięki temu zwracają uwagę klientów i mogą łatwo stać się rozpoznawalną wizytówką firmy. Ważną częścią ich konstrukcji jest daszek, który pełni funkcje praktyczne, ale też stanowi stylową ozdobę. Na dobór odpowiedniego modelu pozwala zróżnicowana kolorystyka. Można ją dopasować do rodzaju i miejsca serwowania cateringu, napojów czy lodów (z ang. street food). Na wózki gastronomiczne możemy nanieść napisy, grafikę czy logotyp, co pozwala naszym klientom lepiej wyróżnić swoją markę. Możliwy jest też montaż oświetlenia LED i innych dodatków.
WYSOKA JAKOŚĆ
Wózki gastronomiczne z naszej oferty są wyjątkowo solidne. Decydują o tym zastosowane materiały, w tym najwyższej jakości stal nierdzewna – malowana proszkowo i odporna na korodowanie. Natomiast daszek jest szyty z wytrzymałego materiału, wybieranego przez klienta ze wzornika. Wózki są dostępne w wielu wariantach. Proponujemy modele odpowiednie do sprzedaży lodów, kawy i zimnych napojów.
ERGONOMIA
Każdy wózek gastronomiczny z naszej oferty jest skonstruowany tak, aby zapewniał komfort i ergonomię pracy. Pozwalają na to m.in. wygodne i łatwe w manewrowaniu kółka. W prowadzeniu wózka pomaga też specjalny uchwyt, a daszek tekstylny zapewnia ochronę przed słońcem. Zależnie od przeznaczenia, wózek gastronomiczny ma też odpowiednie wyposażenie – zakrywane kuwety do lodów, elektryczno-gazowy ekspres do kawy, kosze czy dozownik napojów.
WÓZKI GASTRONOMICZNE ZE STALI NIERDZEWNEJ – GASTRONOMIA W PEŁNI MOBILNA
Nasze wózki gastronomiczne są mobilne. Nie oznacza to, że są w nieustannym ruchu i jeździ się nimi po ulicach przez cały cały dzień, ale do prowadzenia sprzedaży jedzenia czy napojów typu fast food wystarczają w zupełności. Są to konstrukcje mobilne o tyle, że można je wygodnie przetransportować z miejsca na miejsce kilka razy w sezonie. Dzięki mobilności wózek gastronomiczny można też np. w dzień wystawić na ulicę przed restauracją, a w nocy schować na zaplecze lokalu.
WÓZKI GASTRONOMICZNE JAKO MOBILNE LODZIARNIE
Jedną z naszych propozycji są wózki gastronomiczne do lodów. Ich odpowiednie wyposażenie pozwala na sprzedaż zmrożonego przysmaku np. przy ulicy Starego Miasta, na nadmorskim deptaku czy w parku. To w tych miejscach spotyka się zazwyczaj sporo osób spragnionych ochłody w upalny dzień. Taka forma dystrybucji jest świetnym sposobem na dotarcie do jak największej liczby klientów, ale też na promocję firmy. Spersonalizowany wózek gastronomiczny z dobrze widocznym logo pozwoli przechodniom zapamiętać markę. Również właściciel stacjonarnej restauracji czy lodziarni może promować w ten sposób swoje lody oraz markę na zewnątrz. Sprzedawać można w ten sposób np. lody rzemieślnicze albo produkty znanej marki w ramach franczyzy.
WÓZEK DO SPRZEDAŻY LODÓW – 6 LUB 8 SMAKÓW
Mobilny wózek gastronomiczny doskonale nadaje się do sprzedaży lodów. Zależnie od modelu, jest wyposażony w 6 lub 8 kuwet z pokrywami, co pozwala na sprzedaż kilku smaków deseru. W utrzymaniu lodów w stanie zamrożenia podczas letnich upałów pomaga wbudowana chłodziarka z regulacją temperatury. Do jej zasilania zainstalowano pojemny akumulator. Wózki gastronomiczne do lodów mają też instalację sanitarną, dzięki czemu spełniają wymogi Sanepidu.
WÓZEK DO LODÓW NA 6 SMAKÓW
Wózek gastronomiczny przystosowany do sprzedaży 6 smaków lodów jest wyposażony w 10 okrągłych kuwet z pokrywami. Sześć z nich zostało umieszczonych na wyższym poziomie, z wygodnym dostępem produktów do sprzedaży. W dolnej części wózka umieszczono cztery kuwety na zapas.
WÓZEK DO LODÓW NA 8 SMAKÓW
Konstrukcja wózka gastronomicznego przeznaczonego do dystrybucji 8 smaków lodów ma na wyposażeniu 14 kuwet - 8 w strefie dostępnej podczas sprzedaży i 6 w dolnym magazynie.
WÓZEK GASTRONOMICZNY DO KAWY
Wózki gastronomiczne mogą być przystosowane do sprzedaży kawy. Ich wyposażenie może stanowić ekspres elektryczno-gazowy, idealny do serwowania gorącego napoju również w miejscach oddalonych od sieci energetycznej. Kawowy wózek kelnerski sprawdzi się podczas plenerowego eventu, a także sprzedaży w parku lub na bulwarze.
AUTONOMICZNE POJAZDY GASTRONOMICZNE
Wózki gastronomiczne do sprzedaży street food są w pełni autonomiczne, czyli samowystarczalne. Konstrukcja, wyposażenie oraz system akumulatorów sprawiają, że można z nich prowadzić sprzedaż przez wiele godzin, bez potrzeby uzupełniania zapasów czy ładowania energii. Standardowe akumulatory wystarczają aż na 8 godzin pracy.